Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Το στρίψιμο της βίδας

Ελληνίδα ψηφοφόρος.
Η χαρά της είναι απερίγραπτη.
Εκείνη βρήκε τι θα ψηφίσει.
Εσύ;

Θυμήσου:
just don't be a malakas!

Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

wtf?


Όπα! UFOs fly-over the Athens Acropolis.
what a mystery is this!

new photo-toy

curiosity

for @miss_cinnamon

easter_victims

bezedes

my thanks to vlour

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Δεν ανατρέπετε τίποταΑυτές οι φωτογραφίες είναι από τους τοίχους ενός ακόμη ελληνικού 'ναού της γνώσης'.

Χαμένη σε ένα αχαρτογράφητο κομμάτι των βορείων προαστίων της Αθήνας, βρίσκεται η ΑΣΠΑΙΤΕ, δηλαδή η Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Πρόκειται για την πρώην ΣΕΛΕΤΕ.

Για την ακρίβεια, η πρώτη είναι φωτογραφία αφίσας που βρίσκεται σε τοίχο. Η δεύτερη είναι φωτογραφία 'συνθήματος' που βρίσκεται εκεί που του αξίζει, στην πόρτα της τουαλέτας, δηλαδή δίπλα στα σκατά.

Και τα δυο πάντως, τα βρήκα εκεί που η νεολαία της χώρας μορφώνεται και σμιλεύει μυαλό και συνείδηση, εκεί δηλαδή που πλάθεται η μαγιά για το μέλλον.

Και έρχομαι τώρα και αναρωτιέμαι. Πες ότι οι μισοί εκ των σπουδαστών αδιαφορούν. Πες ότι από τους υπόλοιπους, οι μισοί, έστω διανοούνται ότι μπορεί να περάσουν ένα βράδυ με την κυρία Θέλξη και τους άλλους δυο κυρίους να τους δονούν τον ακουστικό πόρο και οι άλλοι μισοί, διανοούνται να αφήνουν αναπάντητο ένα κατούρημα με την πινελιά του φασισμού να τους κοιτάει στα μάτια. Τι μέλλον μας επιφυλάσσουν αυτά τα νέα παιδιά; Δεν μου φαίνεται και πολύ λαμπρό.

Λάμψη βλέπω μόνο στο γκλίτερ της Θέλξης. Όσο για ανατροπή -κατά το σύνθημα πάνω από την αφίσα-πρόσκληση στο Ρομέο- το μόνο που βλέπω να ανατρέπεται από το κομματικοποιημένο μέλλον της χώρας είναι το αντίτιμο. Σιγά μην πληρώνουν οι μελλοντικοί επαγγελματίες, απόφοιτοι της ΑΣΠΑΙΤΕ, 40.890 δραχμές για μια φιάλη...

Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Κορίτσια

Σας έλεγε τη μαμά σας όταν ήσασταν μικρές "μη βγάζεις γλώσσα κόρη μου";
Ε. Τώρα ήρθε η ώρα να βγάλουμε γλώσσα. Στις αγάπες, για γλωσσόφιλα. Στα ρεμάλια για κράξιμο. Στα λαμόγια για να ξεκουμπιστούν μια για πάντα.
Γλώσσα παντού μάνα. Γλώσσα παντού.