Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Κληρονομική Δημοκρατία



Την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων της Αθήνας, κατέκτησαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε Α’ και Β’ Αθηνών αντίστοιχα.

Μπαϊλντισμένοι πια, μετά από τόσες δεκαετίες που ψήφιζαν τους αυτοδημιούργητους υποψήφιους, οι οποίοι ανέρχονταν αξιοκρατικά στην κομματική ιεραρχία, μέσα από τα κοινωνικά μετερίζια, αποφάσισαν να στηρίξουν την Κληρονομική Δημοκρατία (που τόσα καλά προσέφερε στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ).

Ήταν λοιπόν φυσικό να στραφούν στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Τόσα χρόνια πολιτικού ήθους και ακεραιότητας, δε μπορεί σου λένε, κάτι θα κληροδότησε στα παιδιά του.

Είναι κρίμα που απαγορεύεται η πολυγαμία στη χώρα μας. Θα μπορούσε αντί για τέσσερα παιδιά να είχε καμιά τριανταριά και να φτιαχνόταν ένα ωραιότατο υπουργικό συμβούλιο με Μητσοτάκια.

Καθώς όμως έχει δεκατρία εγγόνια, μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια μελλοντική Βουλή, όπου εκτός από κάτι παρείσακτους αυτοδημιούργητους, όπως Καραμανλήδες, Βαρβιτσιώτιδες και άλλους, οι ψηφοφόροι της τιμημένης Δεξιάς θα εκπροσωπούνται από καμιά 150αριά Μητσοτάκηδες.