Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Γκαντεμουζέλα!


Η ανεξήγητα κακή απόδοση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στον αγώνα της πρεμιέρας του Μουντιάλ έκανε τους ανθρώπους μας στη Νότιο Αφρική να αρχίσουν το ψάξιμο. Τα στοιχεία που βρήκαν είναι αποκαλυπτικά.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ, εγκαταστάθηκε στις 21 Μαΐου στο προπονητικό κέντρο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας. Λίγες ώρες μετά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κλείστηκαν σε διάσημο κέντρο rejuvenation, για να ακολουθήσουν τη μέθοδο αναζωογόνησης των θρυλικών rolling stones. Στους ποδοσφαιριστές μας έγινε αλλαγή αίματος και κυττάρων, από μαύρα μάλιστα πρόβατα, για να είναι ακόμη πιο αθλητικοί.

Μετά την ήττα της ομάδας από τη Νότιο Κορέα, συνεργάτης του κ. Ρεχάγκελ επικοινώνησε με το ελβετικό κέντρο αναζωογόνησης για να διαμαρτυρηθεί, αφού όπως είδαμε όλοι, οι παίκτες της εθνικής ομάδας δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους στο γήπεδο και να ζητήσει τα λεφτά της αποστολής πίσω. Ο διάλογος που ακολούθησε αποκάλυψε στον έκπληκτο συνεργάτη του γερμανού προπονητή μια απίστευτη αλήθεια. Ο ελβετός εκπρόσωπος του κέντρου τον ενημέρωσε ότι οι διαδικασίες αναζωογόνησης, που ακολουθούνται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του είναι οι καλύτερες στον κόσμο και σαν παράδειγμα έφερε μερικές διάσημες προσωπικότητες που περνούν κάθε χρόνο από το κέντρο. Ανάμεσά τους και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο συνεργάτης του κ. Ρεχάγκελ λέγεται ότι έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς άλλη κουβέντα και από εκείνη την ώρα είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του, αρνούμενος να μιλήσει σε οποιονδήποτε.

1 σχόλιο:

grylos είπε...

Κι εμείς κάνουμε την ταπήραστοκρανιοιερή θεραπεία. Πολύ ιερή ομολογουμένως και ψυχοσωματική, δουλεύει μια κι έξω.

υγ: γουάου τεχνολογικές εξελίξες στο μπλογκ σου βλέπω!!!