Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Kamikaze



Μια νέα μορφή τρομοκρατίας απειλεί τη χώρα και έχει θορυβήσει την κυβέρνηση και την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας. Οι σατανικές μέθοδοι των θρασύτατων τρομοκρατών κάνουν τη "Σέχτα Επαναστατών" να μοιάζει σαν παρέα νηπίων που παίζει με τα κουβαδάκια της στην παραλία.

Το σχέδιό τους είναι να παρασύρουν με δόλια μέσα ομάδες αστυνομικών σε σημεία της πόλης όπου δεν υπάρχουν μάρτυρες, ακόμα και μεμονωμένα όργανα της αστυνομίας σε απομονωμένους χώρους αστυνομικών τμημάτων και εκεί να αυτοθανατώνονται, είτε αυtoστραγγαλιζόμενοι, είτε αυτοτραυματιζόμενοι.

Στόχος αυτών των νέων καμικάζι - τρομοκρατών είναι να στρέψουν τα βέλη των Ελλήνων εναντίον της σύγχρονης και επιστημονικά στελεχωμένης ελληνικής αστυνομίας και να προκαλέσουν ρήγμα στη σχέση του σώματος με τους πολίτες, αλλά και να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, βάζοντας φρένο στο οικονομικό θαύμα της χώρας.

Ήδη ο υπουργός κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης προσέλαβε τον κ. Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ως ειδικό σύμβουλο, για να βρεθεί ποιοι εκπαιδεύουν τους καμικάζι, που καταφέρνουν να αυτοθανατώνονται ακόμη και φορώντας χειροπέδες.