Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"Λίγο πιο κοντά στην ειλικρίνεια"


Η κ. Ηλέκτρα Κούτρα, δικηγόρος και πρόεδρος της "Ελληνικής Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα", εξηγεί τι συμβαίνει με τους μετανάστες.

Παρακολουθείστε όσα λέει για να μην μπορεί κανείς να σας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Το βρήκα εδώ & εδώ.

4 σχόλια:

cinnamon είπε...

Η κυρία Κούτρα δεν είναι καλά ενημερωμένη, γενικώς, όμως. Και, άρα, είναι αναξιόπιστη.

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Συμφωνώ απολύτως με την ευρωπαϊκή διάσταση που τίθεται. Και, αν καταλαβαίνω καλά, θα έπρεπε δίπλα στις κινήσεις που αφορούν την Ελλάδα (π.χ. κατάληψη Νομικής) να υπάρχουν και κινήσεις που θα θέσουν την Ευρώπη προ των ευθυνών της (π.χ. με συγκεντρωση όσων ζητούν άσυλο στις ευρωπαϊκές πρεσβείες).
Αναμένω τέτοιες ενέργειες από τις αριστερές οργανώσεις. Όσο δεν το κάνουν, θα θεωρείται πως όλα γίνονται με συγκεκριμένη πολιτική σκοπιμότητα (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=30&ct=19&artid=4615684).

ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

Προς cinnamon: Αν υπάρχει κάποιος που να τα γνωρίζει καλύτερα -πρόσωπο ή οργανισμός- βάλε μας παρακαλώ εδώ ένα link, να μπούμε να ενημερωθούμε.
Προς Κ. Κατακουζηνό: α)να τις κάνουν τις ενέργειες αυτές, β) όσο για την πολιτική σκοπιμότητα, πιστεύω ότι έχει συνηθέστερα αποτελέσματα μπούμερανγκ. κατά τα λοιπά, το εν link δημοσίευμα, δεν θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας αν η πολιτική σκοπιμότητα είχε άλλο χρώμα. οι εφημερίδες έχουν το χαρτί τους άσχημα λερωμένο. αυτές κι αν είναι αναξιόπιστες.
Καλή εβδομάδα σε όλους.

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Συμφωνώ με την αναξιοπιστία των εφημερίδων. Όσον αφορά αυτές, η ανυποληψία λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων είναι πλέον δεδομένη. Σημασία έχει να μην καταλήξουν στο ίδιο σημείο δυνάμεις που θα έπρεπε να κομίζουν την ελπίδα.