Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2007

christmas love


Με την γνωστή ευαισθησία που τις χαρακτηρίζει, αρκετές ελληνικές τράπεζες συμβάλλουν φέτος στο πνεύμα των ημερών, γιορτάζοντας μαζί με τους πολίτες την έλευση του θεανθρώπου στη γη.

Πολλά από τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας συναισθανόμενα την αδυναμία των πελατών τους να αποπληρώσουν τα χρέη αγάπης, προχωρούν στη έκδοση ενός νέου προϊόντος για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για τα "Αγαποδάνεια", που μπορείτε από μεθαύριο όταν ανοίξουν πάλι οι τράπεζες να προμηθευτείτε, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, με 472 χαμηλότοκες δόσεις και χωρίς τους συνήθεις όρους και ψιλά γράμματα.

Καλά Χριστούγεννα με τους καλύτερους όρους της αγοράς!

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007

Νυχτοπερπατήματα στην όμορφη Ζάκυνθο

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2007

you can achieve immortality re malaka!

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2007

Who is Santa Claus?

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2007

Σύνταξη στα 70Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2007

Οι παραγνωρισμένοι (part 1)


Στις 28 Ιουλίου του 1962, στο Θέατρο Φιλίππων, το ΚΘΒΕ ανέβασε τον Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου, με τον Ιορδάνη Μαρίνο ως Προμηθέα και την Αλέκα Παΐζη ως κορυφαία.
Παρακειδανά η Σάσα Καστούρα.

Το 1967 ο Σακελλάριος γράφει και σκηνοθετεί το "Καλώς ήρθε το δολάριο" και η Σάσα είναι στο "καστ".

Μετά το θέατρο και τον κινηματογράφο, έρχεται και η τηλεόραση. Η Σάσα συμπρωταγωνιστεί στο "Λούνα Παρκ", με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τη Ρένα Παγκράτη και τους άλλους.
Χρειάστηκαν 333 επεισόδια, από το '74 έως το '81, για να παρακμάσει η σειρά, όσα ακριβώς χρειάστηκε ο Ανδρέας για να φέρει την "αλλαγή" (κι απάνω τούρλα).

Ακολούθησε κι άλλο σινεμά, "το κυνήγι του λαγού" του Βεζυργιάννη, το "e mail", όπως επίσης κι άλλο θέατρο, όπως το "Μπίλι ο ψεύτης" με τον Βλαδίμηρο το 2001.

Όλα αυτά μου τα έμαθε η θεία Θέκλα, η οποία ζήτησε να μάθει, καθώς είναι φαν της κας Καστούρα κι έρχομαι τώρα εγώ να ρωτήσω:

Που είναι η Σάσα Καστούρα σήμερα!

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007

Θρίλερ στην ΙνδίαΑφιερωμένο στον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2007

Καρυάτιδες


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εναέρια μεταφορά της πρώτης από τις πέντε Καρυάτιδες στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Η όμορφη κόρη τοποθετήθηκε στο πρώτο επίπεδο του Μουσείου σε εσωτερικό «μπαλκόνι».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το υπουργείο Πολιτισμού συζητά με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων την αναβίωση της θρυλικής ντισκοτέκ "Karyatides", που απογείωνε τις Αθηναϊκές νύχτες τη δεκαετία του 70, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νέου μουσείου της Ακρόπολης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον G Poly και τον dj Μπάμπη, δήλωσαν αινιγματικά: "ουδέν σχόλιο".

Κολασμένες νύχτες στο μουσείο της Ακρόπολης!

Για γεροπαραλημένους/νες, που το παίζουν ακόμη νιάνιαρα έχω εδώ τρία τραγουδάκια:


Disco Inferno

Don't stop the music

Shake your groove thing

Να σας υπενθυμίσω φίλες και φίλοι ότι από τότε που διασκεδάζατε μ' αυτά, έχουν παρέλθει 30 έτη.

Εργασία και χαράΗ Βενεζουέλα πέρασε την Κυριακή στη δική της, ιδιότυπη ζώνη ώρας, μετακινώντας τους δείκτες του ρολογιού... μισή ώρα πίσω. Ο πρόεδρος Ούγκο Τσάβες «μεταρρύθμισε» το χρόνο προκειμένου να έχει ξημερώσει όταν ξυπνά ο περισσότερος κόσμος και να βελτιωθούν έτσι οι επιδόσεις εργαζομένων και μαθητών.

Η Βενεζουέλα θα βρίσκεται 4 1/2 ώρες πίσω από τη Μέση Ώρα Γκρίνουιτς.

Η Βενεζουέλα, πάντως, δεν είναι η μόνη περιοχή του κόσμου όπου ο χρόνος είναι τελείως σχετικός. Η πολιτεία Νιουφάουντλαντ του Καναδά απέχει μισή ώρα από άλλες περιοχές στην ακτή του Ατλαντικού. Επίσης, το Πακιστάν βρίσκεται μισή ώρα πίσω από την Ινδία, ενώ το Νεπάλ μόλις 15 λεπτά μπροστά.

Ωραιότατα.

Αφού λοιπόν όλα γίνονται αρκεί να το θέλει κανείς, πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί και η εβδομάδα των δυο εργάσιμων ημερών.

Οι εργαζόμενοι θα εργάζονται Σάββατο και Κυριακή και τις υπόλοιπες μέρες θα ξεκουράζονται. Εννοείται ότι οι αμοιβές τους θα παραμείνουν ίδιες, για να μη σου πω ότι θα πάρουν και αυξήσεις.

Το μέτρο κρίνεται απαραίτητο, ώστε να τονωθούν τα οικονομικά των αεροπορικών και σιδηροδρομικών εταιρειών, αφού πια όλοι θα έχουν χρόνο για ταξιδάκια, ενώ τα έσοδα από τον τουρισμό θα εκτοξευθούν στα ύψη.

Εννοείται ότι όποιος θα εργάζεται τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας θα πληρώνεται το γνωστό επιπλέον 75 %, ενώ για τις υπερωρίες Σαββάτου και Κυριακής θα γίνουν διαπραγματεύσεις με την εργοδοσία...


Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2007

Κυριακή, βροχή και σχόλη

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2007

Πουτάνα!

God is not a d.j. He's a blogger

"Εγώ είμαι ρατσιστής; αυτός είναι μαύρος."
Άλλο ένα τραγουδάκι αφιερωμένο εξαιρετικά.
Ευχαριστώ και πάλι τον γίγαντα, τον χιούτζα, τον ένα και μοναδικό "μπούτσερ λέττερς".

Ερμηνεύουν μοναδικά η Σούλα Μούλα και ο Λένυ ο τριχόστομος:
λίστεν κέρφουλι

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2007

internet (ντα ντα ντα)


Χάρη στα δελτία ειδήσεων έμαθα (πάλι) πόσο επικίνδυνο είναι το internet.

Η είδηση, που μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, ανέφερε ότι μια έφηβη από τις Η.Π.Α. αυτοκτόνησε, επειδή την απέρριψε ένα νεαρός, τον οποίο είχε ερωτευθεί μέσω chat. Ο νεαρός δεν ήταν νεαρός αλλά μια έφηβη γειτόνισσα, που την είπε χοντρή.

Πρέπει επιτέλους να μπει φραγμός στην ασυδοσία του internet.
Επίσης να καταργηθούν οι πολυκατοικίες και οι γέφυρες, καθώς αρκετοί αυτόχειρες πηδούν απ' αυτές για να θέσουν τέρμα στη ζωή τους.
Αλλά και τα σκοινιά, διότι αρκετοί απελπισμένοι τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν θηλιές και να κρεμαστούν.
Για να μη συζητήσουμε για τα κάθε λογής χάπια, που σε μεγάλες ποσότητες έχουν αποδειχθεί οι καλύτεροι φίλοι του αυτόχειρα.
Να απαγορευτούν όλα.

Αλλά για να μην ξεφεύγω, σ' αυτό το τραγουδάκι που σας έχω εδώ εξηγούνται όλα για το internet.
Ευχαριστώ τον αγαπημένο Χασάπη που μου το έστειλε και μου άνοιξε τα μάτια.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ: the internet is for...

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2007

Άντε ζωνιανά


Καθώς το "γεια", που σφόδρα χρησιμοποιείται ως χαιρετισμός, προκύπτει από το "υγεία", νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αντικατασταθεί.

Έτσι, αντί να λέμε "γεια σου" θα χρησιμοποιούμε το "ζωνιανά σου".
Όπου "ζωνιανά" = χρήμα + σταρχιδισμός = μακροημέρευση.

Η λέξη "ζωνιανά", θα γράφεται πάντα με μικρό "ζ" όταν χρησιμοποιείται ως χαιρετισμός, καθότι πρώτον είμεθα πολιτικώς ορθοί και δεύτερον είναι γνωστό ότι η Κρήτη, όπως και όλη η Ελλάδα είναι λεβεντογέννα και δεν έχει "κακούς".

Γειά σου κουμπάρα!