Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Μην το χάσετε, η τύχη της χώρας μπορεί να βρίσκεται στα χέρια σας!


Σήμερα στις 5 το απόγευμα, στον κινηματογράφο Ster στην Αχαρνών θα προβληθεί η μικρού μήκους (αλλά τεράστια σε νοήματα) ταινία "Πάνω, δεξιά... σ' αγαπώ".
Ο τίτλος είναι φυσικά μεταφορικός και υμνεί την αξία της αγάπης, μέσα από αναπάντεχες δυσκολίες και αιφνιδιαστικά διλήμματα και εξηγεί με απλά λόγια, χιούμορ και δακρύβρεχτο ρεαλισμό όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία 50 χρόνια, προτείνει λύσεις για το Κυπριακό, το Μεσανατολικό και κάνει εύστοχες προβλέψεις για την περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο κ. Μακ Κέην.
Φήμες που κυκλοφορούν από χτες τη νύχτα, λένε ότι στην ταινία -που έχει βάλει το χεράκι του και ο Χασάπης (Γράμματα)- κάνει μια cameo εμφάνιση και ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Προσωπικώς, είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι αυτά είναι δάκτυλος των ανταγωνιστών, που δεν θέλουν η ταινία να κερδίσει την αγάπη του κοινού. Το κοινό όμως έχει την ευκαιρία να αντισταθεί στους ξενόφερτους πράκτορες που θέλουν να σαμποτάρουν την ταινία.

Το κοινό μπορεί να ψηφίσει την ταινία και να στείλει τους τιμημένους συντελεστές της στις Κάννες για να γίνουν καλύτεροι κινηματογραφιστές. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όλοι τους θα περάσουν υπέροχες μέρες στη γαλλική ριβιέρα, παρέα με τις θρησκόληπτες γιαγιάδες τους που μοιράζουν φυλλάδια μεταφρασμένα στα γαλλικά, πληροφορώντας τους ευρωπαίους κινηματογραφόφιλους για την επίθεση που δέχεται ο κ. Εφραίμ και γενικότερα η ελληνική ορθοδοξία σε ένα διεθνές θέρετρο, σπέρνοντας σπόρους ελληνικότητας στα πέρατα της κινηματογραφικής οικουμένης.

Την ίδια ώρα οι συντελεστές θα μεγαλουργούν θωπεύοντας λεκτικά και πνευματικά τα προσόντα των ξανθών καλλονών που περιφέρονται στην κρουαζέτ, εξασφαλίζοντας στο ελληνικό καμάκι την ολική του επαναφορά και επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη αλήθεια της ζωής, ότι η αγάπη όλα τα νικά!