Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Με τα φτερά της Ολυμπιακής

Προβληματίζονται οι κυβερνώντες με τους 3.500 πρώην υπαλλήλους της ολυμπιακής αεροπορίας, που ενώ προ της πώλησης της εταιρίας πληρώνονταν για να κάνουν πως δουλεύουν, τώρα πληρώνονται για να κάθονται σπίτι τους.
Αφού πρώτα καλέσω όλους τους εργαζόμενους σε μαζικά συλλαλητήρια, για διεκδίκηση εξυγιάνσεων και πωλήσεων τύπου ολυμπιακής σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε να πάμε όλοι σπίτια μας επί πληρωμή, έχω μια πρόταση προς τον κ. Παπακωνσταντίνου, για το πώς και που να απασχολήσει τους αργόμισθους της ολυμπιακής, τώρα που πλησιάζουν και χριστούγεννα, αυτήν της φωτογραφίας.
Όσοι δεν έχουν κώλους άξιους να στελεχώσουν τις υπηρεσίες εκχιονισμού των δήμων της χώρας, μπορούν να ντυθούν αγιοβασίληδες και να καθαρίζουν τις καπνοδόχους, ενώ μετά τις γιορτές μπορούν να ντυθούν κουνελάκια ή σπαρτιάτες πολεμιστές και να ανοίγουν τα φραγμένα φρεάτια.
Έτσι εκτός από την εταιρία, θα ανοίξουν -κυριολεκτικά- τα φτερά τους και οι πρώην εργαζόμενοι. Για να μη μιλήσω για τα τυχερά, με τόσες νοικοκυρές που περνούν τα πρωινά τους μες τη μοναξιά...