Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Παροχές




Σύνταξη 550 ευρώ στην ανασφάλιστη νοικοκυρά υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.

Ε, ρε αλλαγή ρόλων που έχει να πέσει στα ελληνικά νοικοκυριά...

Χλωμό βέβαια, καθότι πρέπει να συμβούν τα εξής:

1) Να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ.

2) Να κρατήσει τις υποσχέσεις του.

3) Να επέμβουν οι διάφορες οργανώσεις του γλυκού νερού, διαμαρτυρόμενες για την κατάφωρα ρατσιστική εξαγγελία, καθώς ανασφάλιστη δεν είναι μόνον η γυναίκα νοικοκυρά, αλλά και ο άντρας νοικοκυραίος, είδος ως γνωστόν ιδιαίτερα δημοφιλές στη Μεσόγειο και κυρίως στη χώρα μας.

Αν όλα τα παραπάνω συμβούν (εδώ κυβέρνησε τη χώρα ο Μητσοτάκης, οπότε αν το σκεφτείς στην Ελλάδα δεν υφίσταται αυτό που λέμε "φανταστικό σενάριο"), θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε διάφορους μαλλιαρούς μαντραχαλάδες, που δεν ξέρουν πιο κουμπί ανάβει το μάτι για τον καφέ, να ωρύονται μπροστά στις κάμερες για το αναφαίρετο δικαίωμά τους.

Μετά, θα έχουμε κι ένα άλλο θέμα. Όπως ο Κ. Καραμανλής υποσχέθηκε ότι θα μονιμοποιήσει όλους τους συμβασιούχους και μετά άφησε τους περισσότερους στην απ' έξω, με κάθε λογής εκλογικευμένη δικαιολογία της πλάκας, κατά τον ίδιο τρόπο, ο George Papandreou, θα αρχίσει τις εξαιρέσεις με αντίστοιχα εξωφρενικές δικαιολογίες.

Και τότε να δεις: όλοι οι μουστακαλήδες τεμπελχανάδες, που μέχρι την 16η Σεπτεμβρίου, έτσι και τους ικέτευε η σύζυγος να μην πετάνε τις κάλτσες και τα σώβρακα στη σαλονοτραπεζαρία, τις άρχιζαν στις χριστοπαναγίες, θα κατεβαίνουν 3 φορές τη βδομάδα σε ανένδοτες πικετοφορίες, με τα ηλεκτρικά σίδερα και τις σφουγγαρίστρες παραμάσχαλα.

Εννοείται ότι στο πλευρό όλων τούτων των ριγμένων θα βρεθούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πρώτη γραμμή της πορείας ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, κραδαίνοντας στα στιβαρά του μπράτσα, όχι το αγαπημένο του περίστροφο, αλλά μπρίκια και κατσαρόλες, συνοδευόμενος από τον συμπαθέστατο Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Καραχάλιο, που θα φορά και φακιόλι στο καλοσχηματισμένο του κεφάλι.

Στους άνδρες διαδηλωτές θα συμπαρίστανται φυσικά και οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας. Δίπλα στον κ. Γιακουμάτο, η σύζυγος του μεγάλου χαμένου των εκλογών, η κ. Νατάσσα Καραμανλή, η οποία είναι γνωστό ότι πάντα, ανάμεσα από δυο εγχείρησεις ανοιχτής καρδιάς, αρέσκεται να ξεσκονίζει τα εικονίσματα στο ιατρείο. Επίσης, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, της οποίας το υπηρετικό προσωπικό έχει να το λέει, ότι ξύνει με τα περιποιημένα της νύχια τα καμένα λίπη απ' το μάτι της κουζίνας.


Άντε Μπάμπη αγόρι μου. Εδώ, κάτω απ' το σεμέν δεν τη πήρες τη σκόνη!