Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η επανάσταση αρχίζει στο σούπερ μάρκετ!


Εκτός από τα ΜΜΕ, υπάρχει άλλο ένα τραστ που συμπεριφέρεται στους πολίτες σαν να είναι πρόβατα.

Είναι οι αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, που θησαυρίζουν αφού μετέτρεψαν την ελληνική αγορά σε μονοπώλιο. Πρόσφατα η φίλη μου η Μ. επέστρεψε από το Βερολίνο, κουβαλώντας στη βαλίτσα της φαγητά, αφού είχε περάσει ώρες στα γερμανικά σούπερ μάρκετ, άλαλη μπροστά στα ράφια, αντικρίζοντας τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων.

Βεβαίως είναι κάπως δύσκολο να σου φέρονται ως πρόβατο, αν δεν τα θέλει κι ο δικός σου κώλος. Στην Κατερίνη λοιπόν, ο κώλος κάποιων συνανθρώπων μας ξεσηκώθηκε και αποφάσισε να μην συμπεριφέρεται σαν κώλος υπηκόου, αλλά για μια μέρα να γίνει κώλος πολίτη.

Μπήκαν 35 από αυτούς σε ένα σούπερ μάρκετ, ψώνισαν ό,τι τους έκανε κέφι, έφτασαν στα ταμεία και όταν βγήκε ο λογαριασμός, ανακοίνωσαν πως ήταν πολλά τα λεφτά και πως αδυνατούσαν να πληρώσουν.

Η συνέχεια ΕΔΩ.

Άντε και με το καλό σε όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας.

3 σχόλια:

tosio morphy είπε...

μπραβο στους επαναστατες της κατερινης, που το μονο που καταφεραν ειναι να βαλουν τους ιδιους τους εργαζομενους να επανατοποθετησουν τα προϊοντα στα ραφια. το θεμα ειναι να παρεις τα προϊοντα και να φυγεις χωρις να πληρωσεις. οταν η διαμαρτυρια εξαντληται σε ΜΑΛΑΚΙΕΣ τοτε σου φερονται σα προβατο και το ευχαριστιουνται περισσοτερο.

Sisyfina είπε...

Νομίζω ότι μια μικρή σταθερή επανάσταση είναι να μην αγοράζουμε ακριβά προϊόντα και να ψωνίζουμε κυρίως, από τη λαϊκή.

tosio morphy είπε...

βεβαιω mambo tango, και απο την λαϊκη ΜΟΝΟ αυτα που εμπιστευομαστε.