Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Lola Dutronic




Αυτό το ντουέτο της ηλεκτρονικής ποπ, εμπνέεται από τον Σερζ Γκαινσμπούργκ και γενικώς τα αθώα 60's κάτι τους κάνουν το αλούτερο. Μέχρι η Συλβί Βαρτάν τους ιντριγκάρει, άσε που διασκεύασαν και το "to sir with love" της Lulu.
Θέλουν να είναι κάτι μεταξύ St. Etienne, Nouvelle Vague και όλα τα σχετικά, ενώ κάτι αναφορές στους Portishead που είδα στη σελίδα τους, μου δείχνουν μια αισιοδοξία σαν αυτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, που αναφέρεται στην αλλαγή του πολιτικού χάρτη της Αριστεράς, αλλά... άντε νοιώθω γενναιόδωρη Πεμπτιάτικα.


Και αυτοί, όπως και οι Canasta, διασκεύασαν Kraftwerk : "le model", (που από το 1978 πόσες διασκευές άραγε έχει υποστεί;).

Αφού επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο myspace και πάρετε μια ιδέα μπορείτε να ακούσετε όλα τα κομμάτια και από τους δυο δίσκους τους, στο CD baby, ώστε να βεβαιωθείτε ότι αξίζουν τα ευρουλάκια σας.

Νομίζω ότι σύντομα θα αντιληφθούν την σκληρή αλήθεια, πως δηλαδή από τον Καναδά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα και θα εφορμήσουν στην Ευρώπη, ώστε να τους μάθει το πόπολο.

Εμείς εδώ πάντα πρωτοπόροι!!!

Njoy βρε.