Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Αποκαλύπτουν τον ένοχο















Καραμανλής και Αλογοσκούφης αποκαλύπτουν τον ένοχο, που κρύβεται τόσο καιρό πίσω απ' όλα τα τεκταινόμενα που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα.

Θα θυμάστε την αναφορά που είχε κάνει ο σατιρικός καλλιτέχνης κ. Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του περί "ηθικής μυγοσκοτώστρας". Νομίζαμε όλοι τότε, πως επρόκειτο για έναν ποιητική αδεία χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού, όμως φαίνεται πως σφάλαμε. Αποδεικνύεται σήμερα ότι μιλούσε για υπαρκτό αντικείμενο, την ύπαρξη του οποίου γνώριζαν ελάχιστοι έως τώρα.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής: Ανήσυχος με όσα συμβαίνουν στη χώρα, ο πρωθυπουργός κάλεσε ειδική ομάδα Ελλήνων αξιωματικών της ΓΑΔΑ στο γραφείο του. Οι άντρες της ομάδας, με ενισχυμένη εξάρτηση αντιδιαφθοράς, εξέτασαν την περίφημη "ηθική μυγοσκοτώστρα" και ανακάλυψαν ότι είναι κινεζικής προέλευσης και φυσικά ελαττωματική. Διαπιστώθηκε επακριβώς το πρόβλημα της μυγοσκοτώστρας, η οποία αντί να εξολοθρεύει τις ποινικά κολάσιμες "μύγες", τις ραίνει με εκατομμύρια ευρώ, αφού πρώτα τις έχει διαφθείρει στον έσχατο βαθμό.

Την ένοχη μυγοσκοτώστρα παρουσίασε πριν λίγα λεπτά, ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αμέσως μετά, η μυγοσκοτώστρα θα επέστρεφε σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, συνοδεία αστυνομικών και θα φυλάσσεται σε 24ωρη βάση, έως ότου την επιστρέψει στην Κίνα ο κ. Αλογοσκούφης.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το όλο θέμα, θα πληροφορηθούμε το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, από την εκπομπή του κ. Λάκη Λαζόπουλου, στον οποίο ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει παραδώσει τον φάκελλο της υπόθεσης.

Κι αυτό όχι για κάποιο άλλο λόγο, παρά μόνον διότι δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους στενούς του συνεργάτες, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν επαφή με την ένοχη μυγοσκοτώστρα και πιθανολογείται πως μπορεί να επιχειρήσουν να διαφθείρουν τον πρωθυπουργό στον ύπνο του.