Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Fire in the ΣΚΑΙ


Απορία προκάλεσε στο πανελλήνιο ο κ. Μίνωας Κυριακού με την ενέργειά του την περασμένη Δευτέρα, να απαγορεύσει τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική μετάδοση της περίφημης συναυλίας για τα δάση που διοργάνωσε ο ΣΚΑΙ.

Για όσους δεν γνωρίζουν το εύρος των δραστηριοτήτων του, ο κ. Κυριακού είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του ομίλου ΑΝΤΕΝΑ και του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου. Του ανήκουν επίσης μια σύζυγος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή –άρα και το Καλλιμάρμαρο στάδιο και γενικώς όλα τα στάδια της χώρας- και έχει επίσης εκλεγεί Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας. Ο κ. Κυριακού είναι και μέγας σπόρτσμαν με πιο αγαπημένο του σπορ απ’ όλα την καταπάτηση δημόσιας γης.

Η απαγόρευση στην οποία προέβη την περασμένη Δευτέρα ο κ. Κυριακού παρεξηγήθηκε από πολλούς. Δεν είχε να κάνει με τα συμφέροντα του ΑΝΤΕΝΑ, ήταν απλά μια προσπάθεια προστασίας του ελληνικού λαού από τη λαίλαπα του Κ.Κ.Ε. (= Κουλτούρα, Καπή, Έντεχνο).

Για όλα πάντως φταίει ο κ. Οδ. Ιωάννου του "Μελωδία", αφού εκείνος τους έπεισε όλους να τραγουδήσουν. Όχι ότι οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της χώρας δεν ήθελαν, αλλά έκαναν ελαφρώς τους δύσκολους, αφού όπως γνωρίζουμε όλοι, οι καλλιτέχνες είναι κατά βάθος παιδιά και θέλουν επιβεβαίωση. Κι αυτοί που γυρίζουν δεξιά-αριστερά στην πιάτσα και μιλάνε για ξιπασιά που βαριέται να σηκωθεί από τους καναπέδες των βορείων προαστίων αν δεν στάξει ζεστό χρήμα δεν είναι παρά εγκάθετοι της υποκουλτούρας των σκυλάδικων και πράκτορες των αμερικάνων.

Η επιτυχία της συναυλίας ήταν κολοσσιαία (μας το υπενθύμιζαν αυτό συχνά φωνές από το CSI που έπαιξε τη Δευτέρα με ελληνικό καστ στο ΣΚΑΙ tv) κι έτσι από το καλοκαίρι του 2009 δεν θα έχουμε πια φωτιές στη χώρα.