Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πόσο μαλάκας πια;


Έφτιαξα αυτό το σκίτσο τον Ιούνιο του 2007.  Αφορμή ήταν ένας ξυλοδαρμός σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και οι επερχόμενες εκλογές.

Τότε, ο περιούσιος λαός είχε δώσει 42% στη Ν.Δ. και 38% στο ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας ότι το σκίτσο ήταν -όσο να πεις- προφητικό.

Στα 5 χρόνια που μεσολάβησαν, οι πολιτικοί των δυο κομμάτων κατάφεραν να τα κάνουν όλα σκατά.
Θα κάνεις κάτι γι' αυτό;

Το ποστ του 2007, εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ενταξει.Στο γνωστό πνεύμα το κείμενο και μπλα μπλα μπλα δημοκρατία μπλα μπλα μπλα δικοματισμός μπλα μπλα μπλα με εκλεξανε μπλα μπλα μπλα.Θα ήθελα κάποιος από εσάς να μου εξηγείσει που και πως διαφέρουν τα υπόλοιπα κόμματα (άντε ας εξαιρέσουμε κκε/σύριζα) ιδίως κάτι ντοροκαμενοκουβελάκια από πασόκ και ν/δ.Μα την Παναγία ας μου εξηγήσει κάποιος πως.

ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

Υπάρχει και αυτό που ονομάζεται στοιχειώδης νοημοσύνη. Η οποία μας λέει ότι με την ίδια λογική δεν μπορείς να ψηφίσεις Ντόρα ή Λούκα και να περιμένεις προκοπή. Γιατί; Μα διότι και αυτές, όπως και άλλοι που συμμετέχουν στα κόμματα που αναφέρεσαι είχαν την ευκαιρία, μετείχαν σε κυβερνήσεις επί δεκαετίες, άρα είναι συμμέτοχοι στην καταστροφή. Άρα, δεν τις/τους ψηφίζεις ξανά. Απλό.
Απλώς, η αναφορά στα δυο μεγάλα κόμματα γίνεται, διότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι είναι πλέον ένα κόμμα, που αν πάρει [πάρουν] αρκετές ψήφους θα μας φορτωθεί στο σβέρκο και θα αποτελειώσει τη χώρα.

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Για αυτά που πέρασαν και για αυτά που έρχονται,αυτό έχω να πω..... ''Το αίσθημα που κρέμεται πάνω σε μια κλωστή,

αναμφίβολα διακατέχεται από ενοχή !

Μέσα του προστάζει -

μα από ντροπή διστάζει !

Δεν υπάρχει χώρος να το στεγάσει

και τον πληγωμένο εγωισμό-

να καταλαγιάσει !

Περιφέρεται στους δρόμους -

καθημερινά γυμνό-

ανήθικα και πρόστυχα-

κοιτάει τον λαό......

'εδώ μπροστά σας θα ξεψυχήσω,

αφού μέσα σας ποτέ,

δεν πρόκειται να ζήσω !'

sapiens είπε...

Φαίνεται ότι ο homo malakensis περιορίζεται, ως είδος, στον τόπο μας. Μια προσπάθεια ακόμη και θα τον συναντούμε μόνο στα μουσεία ως παλαιοντολογικό έκθεμα...