Σάββατο 31 Μαρτίου 2007

Ειλικρίνεια

Παρακολούθησα απόψε τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων που, όπως ήταν φυσικό, ασχολήθηκαν όλα με το θέμα των χούλιγκανς και των γνωστών επεισοδίων, στην Παιανία.

Στο δελτίο ειδήσεων του Αντένα, ο κ. Ν. Ευαγγελάτος θύμωσε με έναν από τους καλεσμένους του, τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γ. Ορφανό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αγρίεψε διότι όταν ρώτησε τον υφυπουργό αθλητισμού για την τραγική κατάληξη των επεισοδίων, εκείνος προσπάθησε να απαντήσει αναφερόμενος στις σημαντικές ενέργειες που έχει προβεί η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά για την εξάλειψη των ταραχών στα γήπεδα.

Δεν καταλαβαίνω. Στα τόσα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας ο κ. Ευαγγελάτος, αλλά και όλοι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης, κατηγορούν τους πολιτικούς της χώρας ότι δεν είναι ειλικρινείς.

Τώρα που βρέθηκε ένας, να παραδεχθεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι έχει γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων του όσα συμβαίνουν στη χώρα και τους πολίτες και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το προφίλ, της κυβέρνησης και το δικό του, του την πέφτουν ;