Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά, μαύρη στο Κολωνάκι

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος να βυθιστεί όλη η χώρα στο σκοτάδι, καθώς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ προειδοποιούν μέρες τώρα ότι το μπλακ - άουτ βρίσκεται επί θύραις.

Αν η κυβέρνηση Καραμανλή είχε αντανακλαστικά, θα είχε ήδη αντιληφθεί τη χρυσή ευκαιρία που της δίνει η ΔΕΗ...

Μόλις κατέβουν οι διακόπτες και πέσει μαύρο σκοτάδι, η χώρα, απ' άκρη σ' άκρη θα μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Αρχικά θα επικρατήσει ανησυχία και μετά πανικός.

Οι σουσουράδες Βορείων Προαστίων δεν θα μπορούν να βάλουν πιστολάκι για να στεγνώσουν μαλλί, οι άντρες τους δεν θα μπορούν να τζογάρουν την υπεραξία της δουλειάς των εργαζομένων στο έτσι κι αλλιώς κλειστό χρηματιστήριο, οι νοικοκυρές δε θα μπορούν να βάλουν πλυντήρια και σίδερα και οι άντρες τους δεν θα μπορούν να πάνε τσάρκα με τη γκόμενα, αφού δεν θα δουλεύουν τα φανάρια και όσοι κάνουν την αποκοτιά να πάρουν αυτοκίνητο θα φρακάρουν στους δρόμους.

Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν θα μπορούν να εκπέμπουν, αλλά και να μπορέσουν, κανείς δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει την διεισδυτική ενημερωτική καθοδήγηση της κας Τρέμη, του κ. Πρετεντέρη και των ομοίων τους.
Οι bloggers, δεν θα μπορούν να ανεβάσουν posts στο διαδίκτυο.

Και τότε η κυβέρνηση Καραμανλή, θα αδράξει την ευκαιρία και θα λύσει το Μακεδονικό.

Θα αφήσει 5-6 νύχτες τους Έλληνες χωρίς τηλεόραση και τους bloggers χωρίς υπολογιστή, ενώ στο μεταξύ η Ντόρα Μπακογιάννη θα κλείσει τη συμφωνία που βολεύει τους Αμερικανούς, την οικογένεια Μητσοτάκη, το σατανά και όποιον άλλο τα έχει βάλει με την Ελλαδάρα μας.

Όταν θα ξανασηκώσουν τους διακόπτες και επανέλθει το ηλεκτρικό ρεύμα, θα είναι τέτοια η ανακούφιση όλων, που επιτέλους θα μπορούν να επιστρέψουν στους ρυθμούς της υπέροχης ζωής τους, ώστε θα πούνε "ας πάει και το παλιάμπελο".
Όπου "παλιάμπελο" βλέπε "Μακεδονικό".
Τόσο απλό είναι βρε κουτά εκεί στου Μαξίμου!