Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Last week


Διάβασα το post της Τετάρτης στο press-gr για τη διαμαρτυρία των «κομάντος» του ’74 στην Κύπρο, έξω από το υπουργείο Οικονομίας. Μετά, τη συνέχεια της ενημέρωσης σχετικά με την «αδυναμία» του κ. Αλογοσκούφη να τους δεχθεί στο υπουργείο, την Παρασκευή στο kourdistoportocali, όπου αποκαλύπτεται το γιατί δεν τους είδε ο υπουργός, όπως επίσης επισημαίνεται και το ότι κανένα μέσο ενημέρωσης δεν ασχολήθηκε μαζί τους.

Και είναι άξιο απορίας που δεν έχει ακόμη ξεσηκωθεί κύμα λαϊκής οργής. Αφού ως γνωστόν οι πολίτες αυτής της χώρας περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους διαβάζοντας ιστορικά βιβλία, μελετώντας τα αίτια της εισβολής του Αττίλα στο νησί της Αφροδίτης.

Αφού επίσης είναι κοινή διαπίστωση πια, ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ουδόλως ενδιαφέρονται για ρηχές κοινωνικές εκδηλώσεις και γλέντια νεοπλουτισμού, αντιμετωπίζοντας με τη δέουσα περιφρονητική ειρωνεία τις σύγχρονες μαντάμ Σουσούδες που προσέρχονται σε τέτοιες εκδηλώσεις, ενώ εκείνοι γεμίζουν τα εγκεφαλικά τους κύτταρα με γνώση και καλλιέργεια.