Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Ποιος τη χέζει την ασφάλεια...




Με τη σημερινή ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η ολομέλεια της βουλής ολοκληρώνει την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Αν το εκλογικό σώμα, που δίνει σταθερά το προβάδισμα στον Καταλληλότερο, συνεχίσει με την ίδια επιμονή να ψηφίζει όπως ψηφίζει, σε λίγες δεκαετίες οι όροι συνταξιοδότησης θα οδεύσουν προς κατάργηση. Έτσι, με την οριστική κατάργηση της σύνταξης, θα υπάρξει μια γενιά Ελλήνων, που καθώς δεν θα περιμένει να ζήσει... υπέροχα γεράματα απ’ το ΤΕΒΕ, μπορεί και να φροντίσει ώστε να αλλάξει κάτι στη χώρα.

Το μέλλον εναπόκειται σαφώς στα χέρια των νέων της Δεξιάς.

Κι αυτό διότι αν αναζητήσει κανείς μέσα στο κοινοβούλιο άντρες και γυναίκες που στα φοιτητικά τους χρόνια ήταν εγγεγραμμένοι σε δεξιές φράξιες, με το ζόρι θα μετρήσει καμιά – δυο ντουζίνες. Την εποχή που οι Τατούληδες και οι Χριστοδουλάκηδες ανδρώνονταν πολιτικά, (για να έχουμε τώρα εμείς να παινευόμαστε για το πολιτικό μέγεθος των βουλευτών μας) μέσα στις φοιτητικές οργανώσεις έτσι κι έλεγες ότι ήσουν δεξιός σ' έπιαναν στο ψιλό - αν δεν σε γιαούρτωναν - άσε που δεν έβγαζες με τίποτα γκόμενα.

Η Βουλή των Ελλήνων είναι τίγκα στην λοξοδρόμηση του μαρξιστικού ιδεώδους και στην τερατογένεση που προέκυψε με την αμφιταλάντευση μεταξύ Ζηνόβιεφ, Μπουχάριν και Ralph Lauren.

Σε αντίθεση λοιπόν με όλους αυτούς, τα πιτσιρίκια του μέλλοντος - με μπαμπάδες που συνωστίζουν την άγνοια των αριστερών θεωριών με την λατρεία της κτηνώδους γκλαμουριάς - μέχρι τα τριάντα τους, οπότε και θα έχουν δει του κώλου τους την τρύπα canonikment, θα μετατραπούν σε μεταμοντέρνους χμερ που θα πάρουν το σκάλπ του νεοφιλελευθερισμού, ντροπιάζοντας τους δαπήτες πατεράδες τους, παραδίδοντας στις φλόγες της εθνικοποίησης όλα τα spa και τα studio pilates των μαμάδων τους.