Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Άξιος!



Νέα εποχή για την ευρύτερη αριστερά σηματοδοτεί η εκλογή του νέου προέδρου του Συνασπισμού. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, κέρδισε με συντριπτική πλειοψηφία στη χθεσινή ψηφοφορία. Έλαβε 840 ψήφους, έναντι μόλις 342 που έλαβε ο αντίπαλός του κ. Φώτης Κουβέλης.

Αποδεικνύεται περίτρανα η προτίμηση του εκλογικού σώματος των ριζοσπαστικών της αριστεράς στις έντονες αποχρώσεις των κομματικών κολεξιόν, σε αντίθεση με τις κλασσικές επιλογές τόσων χρόνων.

Τα 11 λευκά ψηφοδέλτια καταλογίζονται σε συνέδρους, που βρίσκονται σε ενδυματολογική σύγχυση, καθώς δυσκολεύονται να επιλέξουν ανάμεσα στις γήινες αποχρώσεις του κ. Κουβέλη και στις παλ εξτριμιτέ του κ. Τσίπρα.

Οι 840 φασιονίστας, γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας θα αναδιπλώσει τις εμπνεύσεις και τα ταλέντα των στελεχών, με μια νέα σειρά από τάσεις και προτάσεις για τη άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχονται, με σεβασμό στην παράδοση των κλασσικών γραμμών, καταρρίπτοντας όμως τα γνώριμα κλως μπροκάρ στάνταρντ στα κομματικά ντεφιλέ, επενδύοντας στον συνδυασμό της ποιότητας και του στυλ.

Πάντως η φίλη μου η Α. που είναι φανατικιά του παρατρίχα (=σύριζα), ακόμη θρηνεί που δεν κατέθεσε υποψηφιότητα ο κ. Γρηγόρης Ψαριανός.
Είναι πραγματικά κρίμα, διότι εάν έβγαινε, μπορεί επιτέλους να σταματούσε την ραδιοφωνική του εκπομπή.