Κυριακή 13 Μαΐου 2007

Eurovision 2008



Σε άμεσες ενέργειες προβαίνει η διοίκηση της ΕΡΤ, μετά τη χθεσινή νίκη της Σερβίας με το τραγούδι της Marija Serifovic, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα προετοιμασίας για τον επόμενο διαγωνισμό.



Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Γ. Χουλιάρας και ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος κ. Χρ. Παναγόπουλος αποφάσισαν ότι - επειδή όπως γνωρίζει το πανελλήνιο δεν υπάρχουν gay ελληνίδες τραγουδίστριες - θα πρέπει να αποτανθούν σε ξένες.



Ήδη τα πρώτα τηλεφωνήματα - κρούσεις έγιναν. Η K.D. Lang αρνήθηκε κατηγορηματικά διότι όπως βλέπετε και στη φωτογραφία έχει νταραβέρι με την Cindy Crawford και δεν εγκαταλείπει τις Η.Π.Α. ούτε για ένα 24ωρο.





Αυτό δεν έκαμψε τις ελπίδες των δυο ισχυρών ανδρών, οι οποίοι έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τη Melissa Etheridge, την υποψηφιότητα της οποίας θεωρούν πιο ισχυρή. Κι αυτό για τρεις λόγους:
Πρώτον, εκτός από gay είναι και καρκινοπαθής, οπότε θα ευαισθητοποιήσει μεγαλύτερο μερίδιο του κοινού.
Δεύτερον, θα αποστομώσει όσους σοβαροφανείς και κακόβουλους ισχυρίζονται ότι η ΕΡΤ επιλέγει για το διαγωνισμό της Eurovision όσους είχαν καλή σαιζόν στα μπουζουξίδικα.
Τρίτον, θα κάνει την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη να δακρύσει, αυξάνοντας την οικονομική βοήθεια της οικογενείας στις υποψηφιότητες όσων εκ των στελεχών του καναλιού κατέβουν στον πολιτικό στίβο σε επόμενες εκλογές.