Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

Η Ορθοδοξία κατέκτησε τη Eurovision


Θορυβημένος φαίνεται πως είναι ο Πάπας, μετά την πλήρη επικράτηση της Ορθοδοξίας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και ήδη επιλέγει νεαρά αγόρια για τη συμμετοχή τους σε boy band.


Ο Πάπας δήλωσε ανήσυχος, καθώς το ορθόδοξο τόξο καπέλωσε ολοκληρωτικά τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό, με μοναδική μη ορθόδοξη σφήνα την Τουρκία.


Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η επιστροφή της Ιταλίας στο διαγωνισμό θεωρείται σίγουρη.


Ο αρχηγός της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας ζήτησε με κατεπείγον μήνυμά του, να έρθει σε επαφή με καλλιτέχνες για να ακούσει τα cd τους και να συμμετάσχει ενεργά στην επιλογή των υποψηφίων για την ιταλική συμμετοχή στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Θα ακούσει ο ίδιος όλες τις υποψηφιότητες και, όπως βλέπετε, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να τριγυρνάει στα κρυφά, αναζητώντας πιθανούς υποψήφιους.


Το αγαπημένο τραγούδι του Πάπα είναι η παλιά χριστιανική επιτυχία Caca al diavolo Fiori al Jesu και έχει παραγγείλει μια νέα εκδοχή του τραγουδιού στη Ρομίνα και τον Αλ Μπάνο για να έχει μια σίγουρη καβάτζα.