Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Honey...



Αν η ΝΔ πάει καλά στις ευρωεκλογές, οι κυβερνώντες και το σινάφι τους θα πάρουν το μήνυμα ότι είμαστε όντως τόσο μαλάκες όσο μας θεωρούν, οπότε θα πάψουν να βουτάνε το χέρι στο μέλι. Θα βουτήξουν μέσα ολόκληροι.
Αν η ΝΔ πάει χάλια στις ευρωεκλογές, οι κυβερνώντες και το σινάφι τους θα πάρουν το μήνυμα ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές είναι χαμένοι από χέρι, οπότε θα πάψουν να βουτάνε στο μέλι το χέρι. Θα πηδήξουν ολόκληροι στο βάζο για να γλύψουν ό,τι έχει απομείνει.
Αν το ΠΑΣΟΚ πάει καλά στις ευρωεκλογές, οι πασόκοι και το σινάφι τους θα πάρουν το μήνυμα ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι αυτοί που θα βουτάνε το χέρι στο μέλι, οπότε θα αρχίσουν από τώρα τα σχέδια για να βουτήξουν μέσα ολόκληροι να γλύψουν ό,τι θα έχει απομείνει από τους προηγούμενους.
Αν το ΠΑΣΟΚ πάει χάλια στις ευρωεκλογές, οι πασόκοι και το σινάφι τους θα πάρουν το μήνυμα ότι για να κερδίσουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές πρέπει από τώρα να βρουν συμμάχους, στους οποίους να τάξουν ότι δεν θα τους αφήσουν μόνον να βουτάνε το χέρι στο μέλι, αλλά ότι αν συγκυβερνήσουν θα βουτήξουν κι εκείνοι ολόκληροι στο βάζο.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είναι εγγυημένο είναι το σεξ...