Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Λετς σέι δε μπλακ τρούθ


Φωτιές ανάψανε στους απάνω δρόμους της δημοσιογραφίας με την απόφαση του προέδρου της ΕΡΤ κ. Χρ. Παναγόπουλου να διακόψει τη συνεργασία του Κρατικού Καναλιού, με το δημοσιογράφο κ. Στέλιο Κούλογλου.
Άναψαν και κόρωσαν κι οι μπλόγκερς, κάποιοι εκ των συναδέλφων του κ. Κούλογλου, ως και η κ. Φωτεινή Πιπιλή. Η κ. Πιπιλή του τα 'χει μαζεμένα του Προέδρου της ΕΡΤ, καθότι της είχε προσφέρει τον ίδιο πούλο από το μαγαζί της Αγίας Παρασκευής.
Θα πρέπει πάντως να ομολογήσουμε ότι - εκτός της δήλωσης του κ. Παναγόπουλου "Είπα στον κ. Κούλογλου ότι δεν μου αρέσει η εκπομπή, δεν μου χρειάζεται και πιστεύω ότι ο κύκλος της έκλεισε" - υπάρχει και μια άλλη αλήθεια στην υπόθεση αυτή.

Τόσα χρόνια ο κ. Κούλογλου βρισκόταν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με δημοσιογραφικούς κολοσσούς, όπως η κ. Άννα Παναγιωταρέα, ο κ. Γιάννης Πολίτης. Και όχι μόνον. Αναρίθμητα είναι τα ονόματα των συναδέλφων του στην ΕΡΤ, που γράφουν ιστορία εβδομαδιαίως, όπως η κ. Μπήλιω Τσουκαλά, ο κ. Σωτήρης Τριανταφυλλόπουλος και τόσοι άλλοι. Για να μην αναφερθούμε στο δημοσιογραφικό δίδυμο Ρένιας Τσιτσιμπίκου - Γιώργου Αμυρά, που μόνον μια θέση στο BBC μπορεί να τους αξίζει σαν συνέχεια του έργου που επιτελούν στην ΕΡΤ.

Ως εκ τούτου... που πας ρε Καραμήτρο;