Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Αδελφές και παλικάρια...


Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδάς, έστειλε επιστολή στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, για να προλάβει το Κακό.

Είναι να μην εντυπωσιάζεσαι; Όταν στη χώρα πέφτουν κορμιά και κανείς δεν κουνάει το δαχτυλάκι του, ένας εισαγγελέας προτάσσει το ανάστημά του ώστε να εφαρμοστεί επιτέλους η σοφή συμβουλή που λέει ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Αυτό σε περίπτωση ασθένειας βέβαια. Εδώ τι έχουμε;

Εδώ έχουμε ένα δήμαρχο, τον κ. Τ. Αλιφέρη, δήμαρχο της νήσου Τήλου, που αποφάσισε να τελέσει γάμους ομοφυλόφιλων.

Υπογραμμίζει λοιπόν ο κ. Σανιδάς ότι : «Με το άρθρο 21 του Συντάγματος προστατεύεται η οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία. Μητρότητα και παιδική ηλικία τα οποία προστατεύονται επίσης από το Σύνταγμα είναι νοητά μόνον με την ύπαρξη γάμου μεταξύ ετεροφύλων».

Αντιθέτως με τον Έλληνα εισαγγελέα, στην άλλη άκρη του πλανήτη, την οπισθοδρομική, παρακμιακή και απολίτιστη Καλιφόρνια, πριν λίγες ημέρες άξεστοι, αγράμματοι και σίγουρα πισογλέντηδες δικαστές οδήγησαν με τις αποφάσεις τους στα εξής φρικαλέα:

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας ακύρωσε ως αντισυνταγματική την απαγόρευση του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου που είχε επιβληθεί δια δημοψηφίσματος το 2000. Κηρύσσοντας αντισυνταγματική την απαγόρευση οι δικαστές διατύπωσαν το σκεπτικό τους ως εξής: " Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε παλιότερα η Πολιτεία μας αναγνωρίζει σήμερα ότι η δυνατότητα ενός ατόμου να οικοδομήσει μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και αφοσίωσης με ένα άλλο άτομο και να μεγαλώσει παιδιά με υπεύθυνο τρόπο δεν εξαρτάται από τις σεξουαλικές προτιμήσεις αυτού του ατόμου. Επιπλέον ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός ατόμου -όπως το φύλο και η φυλή του- δεν είναι θεμιτό να αποτελούν κριτήριο αποκλεισμού και στέρησης των νομικών δικαιωμάτων του».

Γίνονται δε τέτοια Σόδομα και Γόμορρα στη μιαρή Αμέρικα, που ακόμη και οι δυο υποψήφιοι των Δημοκρατικών έκαναν δηλώσεις υπέρ των ίσων δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και εναντίον διχαστικών συνταγματικών διατάξεων που θα κατοχυρώνουν τις διακρίσεις είτε σε πολιτειακό είτε σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Μιλάμε για το απόλυτο αίσχος!

Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Σανιδάς, ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα, διαφορετικά η χώρα θα ήταν τελευταία σε όλα.

Εννοείται πως εμείς εδώ δε μασάμε από τέτοιες παπαριές: Αμερικανάκια είμαστε;